foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Tel.+40 770 380 944
gsolar.romania@yahoo.ro

Sisteme fotovoltaice complete!

Contact Us

 

  

Players online

We have 2 guests and no members online

 

G-solar - vă propune la dispoziţie servicii de consultanţă, proiectare si implimentare a instalaţiilor fotovoltaice şi furnizarea de materiale necesare acestora, inclusiv şi alte echipamente de Surse de Energie Alternativă (SER).

 

Descriere

Misiunea principală a companiei este aceea de a oferi servicii de montaj şi întreţinere a panourilor fotovoltaice, prin personal calificat, cu experienţă în domeniu şi la costuri care să susţină un raport excelent în ceea ce priveşte calitatea şi preţul lucrărilor.

 

Echipa G-solar este ghidată de dinamism şi profesionalism, iar eforturile acesteia sunt îndreptate către oferirea unor soluţii creative care să răspundă pe deplin cerinţelor clientului. Credem cu tărie în faptul că succesul nu poate fi obţinut fără a dezvolta o relaţie puternică şi de durată cu clienţii şi partenerii noştri şi, de aceea, G-solar promovează un parteneriat de afaceri şi nu doar o simplă tranzacţie.

 

Scopul nostru este acela de a ne ridica la un nivel internaţional în ceea ce priveşte calitatea şi eficienţa serviciilor pe care le oferim şi, prin transparenţă şi obiectivism să ne formăm o clientelă stabilă. Garanţia reuşitei noastre este un client mulţumit, de aceea responsabilitatea şi corectitudinea sunt angajamentul tututor membrilor echipei G-solar.

 

Compania se angajează într-un proces continuu de dezvoltare, un proces dinamic, focalizat pe construirea unui sistem care să genereze, mai ales pe termen lung, soluţii prompte, adaptate în totalitate nevoilor clienţilor. Ceea ce deosebeşte G-solar de alte companii şi ceea ce a condus la o dezvoltare continuă, constă tocmai în capacitatea de a înţelege relaţia cu clientul ca o permanentă comunicare, caracterizată de flexibilitate şi nu doar un act rigid de vânzare-cumpărare.

  

Prin alegerea unor astfel de surse de energie, consumatorii, fie ei companii sau persoane fizice, pot susţine dezvoltarea unor energii curate, care vor reduce, în timp, impactul negativ asupra mediului, impact negativ care este asociat în general cu metodele convenţionale de obţinere a energiei electrice si termice. Mai mult, o astfel de soluţie ecologică creşte şi independenţa consumatorului faţă de companiile producătoare de energie electrică şi conduce la scăderea semnificativă a costurilor.

 

Oferim consultanta pentru alegerea celei mai potrivite solutii, dar si servicii de montaj cu specialisti, avand experienta nationala, dar si internationala.


Executia se adapteaza in permanenta cerintelor pietei si nivelului tehnic in continua crestere al tehnologiilor avansate si al materialelor de constructii folosite la cele mai diverse lucrari de constructii.

 

G-solar are la dispozitie toate echipamentele necesare pentru a realiza orice tip de montaj. Obisnuiti cu standardele vestice de lucru, expertii nostrii au intotdeauna ce le trebuie si sunt gata sa actioneze rapid.

 

Iar daca aveti nevoie de panouri fotovoltaice...


Va indrumam catre cei mai buni furnizori de panouri fotovoltaice. Partenerii nostri ofera discount-uri semnificative pentru clientii nostri, va ajutam gratuit sa alegeti produsele perfecte pentru proiectul dumneavoastra. 
Mai mult, putem oferi toate materialele necesare instalatiei  de energie alternativa si kiturile complete pentru case si hale. 


Putem furniza:

-  Structura necesara montajului pe orice suprafata;

-  Panouri fotovoltaice monocristaline si polycristaline;

 Invertoare pentru implementarea instalatiei fotovoltaice;

-  Kituri complete pentru case si hale (panouri, invertoare, baterii, structura, controler);

-  Sisteme de iluminare stradala;

-  Proiectari si implementari;

 

Luam aceste lucuri in serios si realizam lucrari care vor tine minim 20 de ani.

 

Valorile noastre

 

La G-solar, ne-am angajat sa respectam sase valori centrale, precum si comportamentele care le sustin si care definesc modul in care lucram zi de zi. Totul porneste de la valorile noastre; ele sunt ADN-ul companiei noastre si sunt esentiale pentru succesul nostru viitor.

 

-  Autenticitate: actionam cu integritate si facem ceea ce este corect, nu doar usor;

-  Excelenta: ne straduim sa uimim, cu pasiune si rapiditate;

-  Invatare continua: ascultam si avem o curiozitate innascuta pentru a invata;

-  Grija pentru oamenii nostri: credem in oamenii nostri, investim in ei si ii ajtam sa se dezvolte;

-  Unitatea: credem in puterea lucrului in echipa, cooperam cu orice ocazie;

-  Succesul impartasit cu clientii: clientii nostri sunt in centrul a tot ceea ce facem;

 

 

Angajatii nostri

 

Pentru G-solar, oamenii reprezinta cel mai de pret bun, iar succesul nostru in afaceri se datoreaza in mod direct expertizei, pasiunii si implicarii lor.

 

Ne dorim sa atragem cei mai buni oameni si ii sprijinim sa-si dezvolte la maxim abilitatile. Doar astfel putem consolida o organizatie care sa faca fata provocarilor viitoare.

Ne dorim sa le oferim angajatilor nostri cariere pline de satisfactii, oportunitati excelente de dezvoltare si un loc de munca sigur, corect si nediscriminatoriu.