Insistăm să utilizați exclusiv modul de înscriere prin platforma electronică! Este cea mai sigură metodă ca dosarul dvs. să fie introdus în prima zi de deschidere a sesiunii (2 Decembrie). Orice altă metodă alternativă (transmitere pe mail, depunere fizică) va conduce la întârzierea procesului de verificare și depunere.
Platforma acceptă doar fișiere în format .pdf sau .jpg.
Pentru a îmbina fișierele PDF, puteți folosi următorul link: https://www.ilovepdf.com/merge_pdf
Dacă ați încărcat un document și aplicația întâmpină dificultăți în procesarea acestuia din cauza dimensiunii, puteți reduce mărimea documentului folosind următorul link: https://www.ilovepdf.com/compress_pdf
Documente necesare pentru constituirea dosarului Beneficiarului Final:
1.Document de identitate
Pentru a dovedi identitatea beneficiarului final, se va include un document de identitate valabil (copia cărții de identitate).
Criterii de eligibilitate verificate:
✓ Beneficiarul final este persoană fizică cu domiciliul în România.
✓ Adresa de domiciliu din cartea de identitate trebuie să corespundă cu adresa clădirii rezidențiale obiect al proiectului.
✓ Dacă adresa din cartea de identitate nu corespunde, din motive precum renumerotarea străzii, sau a numărului, este necesar un certificat de nomenclatură stradală de la primărie care să facă legătura între numărul Cărții funciară și adresa din cartea de identitate.
✓ Dacă există discrepanțe între numele Beneficiarului final din cartea de identitate și cel din documentele de proprietate, încărcați și un document justificativ, cum ar fi un Certificat de căsătorie.
- Documente privind dreptul de proprietate
Pentru a dovedi dreptul de proprietate privată asupra imobilului (teren și/sau clădire) pe care se realizează investiția, trebuie prezentat un Extras de carte funciară emis de autoritățile competente pe numele beneficiarului final, cu o vechime de maximum 60 de zile calendaristice înainte de data depunerii dosarului.
Criterii de eligibilitate verificate:
✓ Beneficiarul final trebuie să dețină minimum 50% din suprafața utilă a clădirii și minimum 50% din suprafața terenului.
✓ Beneficiarul final trebuie să dețină minimum 50% din suprafața utilă a clădirii. Dacă se dorește instalarea pe teren, atunci Beneficiarul final trebuie să dețină minimum 50% din suprafața utilă a clădirii și minimum 50% din suprafața terenului.
✓ Imobilul nu este afectat de sarcini sau interdicții care ar putea împiedica implementarea proiectului și nu face obiectul unor litigii.
✓ Beneficiarul final și ceilalți proprietari și-au dat acordul pentru implementarea proiectului (conform contractului comercial).
✓ În cazul în care imobilul este afectat de o ipotecă, este necesar contractul de ipotecă imobiliară și ultima dovadă a obligațiilor de plată, emisă cu cel mult 60 de zile înainte de semnarea contractului comercial.
- Contractul comercial dintre consumator, în calitate de beneficiar final și instalator
Contractul va fi generat de către noi după verificarea documentelor. Acesta va include, dacă este cazul, acordul coproprietarilor.
- Certificatul de racordare de prosumator existent
Certificatul de racordare trebuie să fie emis înainte de depunerea cererii de finanțare și nu trebuie să includă un sistem de stocare.
- Alte documente relevante pentru demonstrarea criteriilor de eligibilitate. În cazul în care este necesară clarificarea unor inadvertențe identificate în documentele solicitate anterior, beneficiarul final poate anexa documente suplimentare (certificat de căsătorie, carte identitate coproprietar, de nomenclatură stradală etc).
În domeniul sistemelor fotovoltaice, 600 de proiecte pe care le-am gestionat încă din faza de idee până la obținerea certificatului de racordare.
În cadrul proiectelor cu fonduri europene am participat activ ca proiectant și instalator. Liniile de finanțare la care am participat :Casa Verde, ElectricUp, StartUp Nation, PNRR.
Suntem parteneri, service autorizat și distribuitori pentru producători de top: Goodwe, Fronius, Huawei ,Jinko Solar, Trina solar, BYD și SunTree;
Veți beneficia de calitatea serviciilor impuse prin certificatele ISO 9001, ISO 14001.
Deținem atestate ANRE tip B care ne oferă posibilitatea de a proiecta și executa lucrări la orice nivel de tensiune;
Suntem instalator validat A.F.M. pentru programele privind instalarea de sisteme fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională
Experiența menționată mai sus ne oferă curajul de a aborda orice tip de proiect în cadrul sistemelor fotovoltaice, indiferent de complexitatea acestuia.